Design van voedselverpakkingen voor een duurzaam ouder wordende mensheid op ProSweets-ISM 2025
2-5 februari 2025
Van 2-5 februari 2025 vindt in Keulen (Duitsland) gezamenlijk de ProSweets en ISM plaats. Het resultaat is 's werelds belangrijkste beurs voor de gehele industriële waardeketen van de snacks en zoetwaren voedingsindustrie wereldwijd.
NVC Packaging Centre is partner van ISM-ProSweets en stimuleert op de beurs innovatie en bedrijfsopleidingen in het verpakken van levensmiddelen. Specifiek ondersteunt het NVC verpakkingsdesign-initiatieven voor een duurzaam verouderende samenleving.
Als ISM-ProSweets bezoeker bent u van harte uitgenodigd de gratis toegankelijke Science Slam sessie bij te wonen, die plaatsvindt op maandag 3 februari 2025. Het volledige programma vindt u hieronder.
Science Slam - Sustainable Packaging: Trends and challenges
Science Slam - Nachhaltige Verpackungen: Trends und Herausforderungen
Moderated by Alina Kleiner (Hochschule Albstadt-Sigmaringen / Albstadt-Sigmaringen University, Sustainable Packaging Institute SPI)
12.35 - 12.50 Peter Desiléts (pacoon Sustainability Concepts GmbH)
AI-based optimisation of packaging processes in the value chain
Prozess-Optimierung in der Packaging Value Chain durch KI-Tools
12:50 - 13:05 Kim Cheng (Kim Cheng Advisory)
Food packaging design and environmental sustainability
Lebensmittelverpackungsdesign und Nachhaltigkeit im Umweltbereich
13:05 - 13:20 Michael Nieuwesteeg (NVC Packaging Centre)
Food Packaging design for a sustainably ageing mankind
Lebensmittelverpackungen für eine nachhaltig alternde Menschheit
Voor meer informatie over de NVC Cursus Food Packaging, klik hier.
Voor meer informatie over NVC Packaging Centre, klik hier.